Hoe u nú geld kunt verdienen aan deze website!

En u hoeft er nauwelijks iets voor te doen! 
Alleen maar... een beetje opletten. 
Hoe kan dat?
                              

Gewoon: fan worden van Artitekst

Het is zomer. Veel van mijn opdrachtgevers zijn op vakantie of stellen nieuwe plannen uit tot het najaar, als iedereen weer terug is. Een mooi moment voor mij om mijn klantenkring uit te breiden.

Kent u een bedrijf of instelling waar men, nu of in de nabije toekomst, behoefte heeft aan professioneel geschreven tekst? Zoals tekst voor een folder, verkoopbrief, brochure, advertentie, website of nieuwsbrief?
Dan kunt u vanaf nu Artitekst aanbevelen (als deze website en mijn werkwijze u aanspreken). 

Komt er een opdracht uit uw aanbeveling voort, dan wordt u - als 'Artitekst-fan' - ruimschoots financieel beloond.

Bonus voor twee partijen!

De totale bonus bedraagt 20%. De helft daarvan gaat naar de 'aanbrenger' en de andere 10%  gaat als korting naar de nieuwe klant.

Voordelen:
* geen scheve ogen bij de nieuwe opdrachtgever (hij profiteert immers zelf ook mee);
* u kunt een bedrijf of instelling 10% korting op diens eerste opdracht aanbieden tijdens de actieperiode (dit betekent makkelijker 'werven' en dus méér bonussen verdienen). 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Iedere nieuwe opdrachtgever die door u naar Artitekst wordt doorverwezen is voor u een potentiële bron van inkomsten. Daar hoeft u verder niets voor te doen!

Zodra uit uw aanbeveling een nieuwe opdrachtgever voortkomt, ontvangt u automatisch
10% van de opbrengst van diens eerste tekstopdracht aan Artitekst.

Het maakt niet uit of die nieuwe opdrachtgever al dan niet een 'vaste klant' wordt. Ook al gaat het om een eenmalige opdracht, die tien procent is hoe dan ook voor u! Of het nu gaat om een opdracht van 500 euro (= 50 euro voor u) of een van 2000 euro (= 200 euro voor u). Die beloning heb ik graag over voor succesvolle fans!

Bovendien ontvangt de nieuwe klant hetzelfde bedrag als u, als korting op de eerste opdracht.

Kijk eens goed om u heen

Nog nooit was het zo makkelijk om een extra centje te verdienen. Het maakt niet uit of u een bedrijf heeft of niet. Ook particulieren mogen meedoen. Het enige wat u hoeft te onthouden is 'artitekst-punt-nl'.

Enkele tips:

* Heeft u zelf ook een bedrijf? Kijk dan eens rond in uw netwerk van klanten en leveranciers. Daar zitten vast wel bedrijven of instellingen tussen die ook behoefte hebben aan duidelijke, foutloze, inspirerende tekst.

* Praten over 'reclame' is een populair gespreksonderwerp op verjaardagen en borrels. Zit er iemand bij met een eigen bedrijf, of iemand van een communicatieafdeling? Sla uw slag!

* Let vooral op de momenten waarbij organisaties vrijwel altijd behoefte hebben aan schriftelijke communicatie: het openen van een nieuwe vestiging, een bedrijfsuitbreiding of -verhuizing of een naderend jubileum.

* Praat vanuit overtuiging! Bekijk de Artitekst-website goed, zodat u weet wat Artitekst te bieden heeft. Lees vooral het onderdeel 'De macht van het woord' (zie de menubalk), waarin krachtige voorbeelden staan van het belang van de juiste tekst op het juiste moment.

* Bent u zelf al klant van Artitekst? U mag uiteraard ook meedoen. U kunt uit eigen ervaring spreken!

Veelgestelde vraag:

"Als ik zelf een bedrijf heb, en ik wil Artitekst inschakelen voor een opdracht, krijg ik dan ook de korting?"

Antwoord: ja! Ook al heeft niemand Artitekst bij u aanbevolen, elke nieuwe klant ontvangt tijdens de actieperiode (tot 1 september 2005) hoe dan ook een korting van
10% op de eerste tekstopdracht! 

Meld uw aanbeveling direct aan Artitekst!

Het is wel belangrijk dat kan worden nagegaan dat u de aanbeveling heeft gedaan die tot het contact met een nieuwe opdrachtgever heeft geleid. Anders zou u uw beloning kunnen mislopen.

Meld uw aanbeveling door Artitekst een mailtje te sturen, waarin u het volgende vermeldt:

Uw mailtje wordt zorgvuldig bewaard. Aan iedere nieuwe klant wordt altijd gevraagd hoe deze bij Artitekst terecht is gekomen. Als dit 'matcht' met de door u gemelde aanbeveling, krijgt u - direct nadat de eerste opdracht is afgerond en betaald - uw beloning van 10% op uw rekening bijgeschreven.

Let op! Het is belangrijk dat u, zodra u een aanbeveling heeft gedaan, deze zonder uitstel via e-mail meldt aan Artitekst. Meldingen van aanbevelingen die binnenkomen nadat een opdrachtgever zich tot Artitekst heeft gewend, worden uiteraard niet beloond!

Niet wachten, meteen beginnen!

U mag zo vaak aanbevelingen doen als u wilt. Maar dit is wel een Zomeractie, die loopt tot 1 september a.s.
De laatste datum waarop aanbevelingen kunnen worden aangemeld is dus 31 augustus 2005.
Maar... waarom zou u zo lang wachten?

Begin morgen al goed om u heen te kijken! Bedenk dat u zelden zo'n unieke kans heeft gehad om met een kleine inspanning een leuk centje bij te verdienen.

Veel succes!

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel 070 - 366.25.76.

Hier kunt u uw aanbevelingsmailtje versturen:

e-mail

[Terug]