De linkpagina van Artitekst

Dit zijn de links die voor mij belangrijk zijn. Omdat het gaat om mensen of bedrijven die ik prettig vind om mee samen te werken. Of omdat het gaat om initiatieven waar ik mij achter kan stellen. Kijk maar of er iets bij zit waar u zelf uw voordeel mee kunt doen.

    Hond bijt OM

Zelf volgde ik de verwikkelingen rond die Deventer moordzaak al een tijdje, omdat  ook ik soms m'n twijfels heb over de kwaliteit en integriteit van de rechterlijke instellingen in ons land. Ik vind het een eer om voor Maurice te mogen werken, die heel ver zijn nek uitsteekt. Niet alleen uit overtuiging over de onschuld van Ernest Louwes (die het grootste deel van zijn celstraf inmiddels heeft uitgediend), maar vooral omdat hij zich druk maakt over de 'doofpotoperatie' waarin het Openbaar Ministerie (OM) het eigen falen probeert te verbergen. Het zal niet helpen. Ooit zal de waarheid boven tafel komen. De Hond laat niet los.

Lees meer op zijn weblog www.mauricedehond.nl of op www.geenonschuldigenvast.nl

 

Slimme en deskundige agent/intermediair, die een breed scala van gespecialiseerde illustratoren vertegenwoordigt. Het gaat daarbij om de makers van artist impressions, technische illustraties, instructieve beeldverhalen, infographics, cartoons en strips. Ook sterk in de advisering van de juiste beeldkeuze in relatie tot de doelgroep en de te kiezen media.
Arnoud Wiegel is de man achter Wiegelart. Ik ken hem al ruim twaalf jaar en schakel hem zelf ook regelmatig in voor mijn opdrachtgevers. Tot volle tevredenheid.

  

www.wiegelart.nl
 
VAN RAALTE DISPLAYS

Mijn oudste en trouwste klant. Een heerlijk bedrijf om voor te werken. Al ruim dertig jaar toonaangevend in alle soorten attractieve reclamedragers: stoepborden, wissellijsten, lichtdisplays, enz. Uitvinders van het beroemde klik-klak wissellijstsyteem en producent van de bekende, windvaste en vandalismebestendige (en dus veel nagemaakte) stoepborden. Bij Van Raalte liggen ontwerp, ontwikkeling en productie in één hand. Dat betekent scherp inkopen, want rechtstreeks zakendoen met de makers. Dus naast hoge kwaliteit ook altijd value for money. Een aanrader.

       www.van-raalte.com


 


Elke werkdag tussen 13:00 en 13:30 uur op Radio 1. Leuk programma, goed gemaakt.

 

Terug naar de homepage

ZoekNed.nl - Vindt elk bedrijf!