TAALTESTJE

Haalt u alle fouten uit deze bedrijfstekst? 

Naar de test

KLANT AAN HET WOORD:

'Tekst die van
A tot Z klopt'"
Artitekst is een handige service voor ons reclamebureau. Het is erg prettig om een professional onder handbereik te hebben die voor ons de puntjes op de i zet.

Wij laten door Artitekst regelmatig teksten voor nieuwsbrieven en brochures van onze klanten redigeren. Arjan Gout doet dat heel secuur, en weet de vaak dorre juridische teksten om te vormen tot een prettig leesbaar geheel. Ook als het heel snel af moet – wat hier nogal eens voor komt – kunnen we bij hem terecht.

Hij is een echte ‘spitter’, die een tekst niet alleen op vorm en stijl beoordeelt, maar ook inhoudelijk op de onderlinge samenhang. Steeds weer brengt hij tegenstrijdigheden naar boven die nog niemand had gezien. En dat luistert soms nauw, vooral bij ‘gevoelige’ materie. Als een tekst door zijn vingers is gegaan, weten we in ieder geval dat die van A tot Z klopt.

Soms nemen we een tekst ook telefonisch door, op basis van een pdf-bestand. Dan merk je wel dat Arjan vroeger leraar is geweest, zoals hij zijn wijzigingen toelicht. Op een manier waardoor we er zelf ook nog wat van opsteken."

Marieke Verdoes,
project manager


Bureau aan Zee is een middelgroot full-service reclamebureau uit Noordwijk. Waar altijd in alle opzichten een frisse wind waait. Klanten o.a.: Nuon, Mona en Maintain.