De werkwijze: duidelijk en doordacht

Artitekst is een klein bureau met maximale aandacht voor de klant en veertien jaar ervaring in tekst- en communicatieadvies.

Dit is het idee.

Als u een tekst- of communicatieopdracht wilt uitbesteden, dan nodigt u mij uit voor een oriŽnterend kennismakingsgesprek. Gaat het om een beperkte, eenvoudige opdracht dan kunt u ook telefonisch of per email een offerte aanvragen. Dit is altijd kosteloos.

Vervolgens vraag ik u de noodzakelijke informatie aan te leveren, op grond waarvan de aard en omvang van de opdracht redelijkerwijs kan worden ingeschat.

Binnen twee dagen ontvangt u een offerte met een gespecificeerde urenbegroting en een overzicht van eventuele kosten van derden. Deze gaat vergezeld van een opdrachtbevestiging. Nadat u de opdrachtbevestiging voor akkoord heeft geretourneerd, ga ik voor u aan de slag.

Bij grotere opdrachten of projecten waarbij voorfinanciering vereist is (voor bijvoorbeeld drukwerk of fotografie) kan vooruitbetaling van een deel van het offertebedrag noodzakelijk zijn.

De werkwijze van Artitekst is uiterst flexibel. Het moet wel heel vreemd lopen, als wij het niet met elkaar eens worden.

Met de volgende klanten kon Artitekst in ieder geval goed uit de voeten.